додому Новини Зубіка і Дикуна ЦВК не зареєструвала

Зубіка і Дикуна ЦВК не зареєструвала

0

ЦВК відмовила в реєстрації ще п’ятьом кандидатам, які бажали балотуватися на Черкащині. Серед них, як знайомі прізвища, так і маловідомі.  Причини відмов – різні.

 

Богдану Атаманюку (виборчий округ № 194) відмовили через відсутність відомостей щодо громадської діяльності (у тому числі на виборних посадах) та партійності.

За такою ж причиною відмовили і Володимиру Зубіку, який хотів балотуватися по виборчому округу № 195. Його прізвище відрізняється однією літерою від прізвища іншого кандидата – нардепа Володимира Зубика. Технологія двійників чи однофамільців дуже поширена на Черкащині. На виборчому окрузі № 200 (Умань) зареєстровані два Яценки – Антон та Дмитро.

Відмовили в реєстрації і Олександру Лупашко – округ № 196. Причина: в його автобіографії немає відомостей щодо часу проживання на території України, партійності та контактного номера телефону,  що є порушенням вимог пункту 2 частини другої статті 55 Закону.

У Олександра Рябошлика, який збирався балотуватися по округу № 197, не було біографії та не зазначалися відомості щодо його партійності.

Відмовила у реєстрації ЦВК і заступнику міністру агропромислового комплексу уманчанину Андрію Дикуну (виборчий округ № 200). Причина схожа до тих, через які не зареєстрували Миколу Булатецького та Наталію Нетовкіну, – відсутні зобов’язання скласти представницький мандат, який відповідно до Конституції та законів України несумісний з мандатом народного депутата України.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version