додому Новини Зловмисника, причетного до організації вбивства своєї співмешканки та її сина, затримали на...

Зловмисника, причетного до організації вбивства своєї співмешканки та її сина, затримали на Черкащині

0

Прокуратура Черкаської області встановила, що 71-річний житель Уманського району, маючи умисел на позбавлення життя своєї співмешканки та її сина, підбурював до вчинення умисного вбивства місцевого жителя. За позбавлення життя двох людей зловмисник обіцяв винагороду в розмірі 25 тисяч гривень, повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Життя потерпілим вдалося зберегти завдяки злагодженим діям працівників прокуратури Черкаської області та ГУ НП в Черкаській області, які імітували обстановку злочину та інсценували вбивство 44-річного сина співмешканки, відзнявши це на фотоапарат телефону.

Після ознайомлення з фотокартками із зображеннями нібито вчиненого кримінального правопорушення, замовник, будучи впевненим у тому, що син його співмешканки вбитий, намагався передати виконавцю частину обіцяної винагороди, але був затриманий "на гарячому" правоохоронцями.

Наразі тривають слідчі та процесуальні дії, вирішується питання про повідомлення правопорушнику про підозру у вчиненні злочину та обрання йому запобіжного заходу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанинові, який обвинувачується у контрабанді наркотиків, оскаржили вирок.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version