додому Новини Кримінал Жителя Черкаського району судитимуть за підроблення документів для ТЦК

Жителя Черкаського району судитимуть за підроблення документів для ТЦК

0
повістка ТЦК ухилянт мобілізація

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно жителя села Білозір’я Черкаського району за фактом підроблення документу. Про це повідомляють на сайті Черкаської обласної прокуратури.

За даними слідства, 27- річний чоловік, за станом здоров’я будучи придатним до військової служби, з метою отримання права на відстрочку від призову по мобілізації підробив документи. Завідомо підроблений документ у подальшому пред’явив з метою підтвердження свого права на відстрочку по мобілізації працівнику РТЦК та СП.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснювалося дізнавачами СД відділу поліції № 2 Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області.

Санкції ч. 1, 4 ст. 358 КК України передбачають покарання у виді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або пробаційним наглядом на строк до двох років, або обмеженням волі на той самий строк.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version