додому Новини Журналісти показали, на чому їздять черкаські прокурори (ФОТО)

Журналісти показали, на чому їздять черкаські прокурори (ФОТО)

0

Із воріт гаражів та закритих парковок Черкаської обласної прокуратури щодня виїжджають дорогі автівки. Журналісти видання "Дзвін" протягом години фотографували автомобілі служителів закону та зробили висновок, що мільйон гривень – вартість типової машини працівника прокуратури в Черкасах.

Як виявилося, економ-авто у місцевих правоохоронців "не в моді". Найпростіші автівки прокурорів – "Ніссан Тіана" та "Шкода Октавія" за 300-500 тисяч гривень. Проте більшість пересувається на джипах, що в залежності від комплектації  в автосалонах коштують від 900 000 грн. до 2 000 000 гривень.

Наприклад, білого "німця" Ауді Кью 7 " можна придбати від півтора мільйона гривень. А "Хонду Пілот" за 1 400 000 гривень. "Хьондай СантаФе" трохи дешевший, модель минулого року випуску можна придбати приблизно за мільйон.

Фото "Дзвін"

"Очевидно, що черкаські прокурори, як і більшість українців, не дуже задоволені якістю наших доріг, адже на одній з закритих парковок у дворі прокуратури стоїть з десяток позашляховиків, які завдяки високому кліренсу, можуть проїхати там, де низенька "Ферарі" чи "Ламборджині" просто застрягне", – пише видання.

За підрахунками видання, аби придбати джип за півтора мільйона гривень на офіційну зарплату працівника прокуратури, потрібно "років з 10-15 харчуватися сонячною енергією, жити в під’їзді та вдягатися у викинутий в смітник сусідський одяг".

Як повідомляв сайт vikka, черкащанин придбав автівку, яка перебувала у розшуку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version