додому Новини Жуковська оцінила відео про брудну воду: фейковість, брехливість, замовність

Жуковська оцінила відео про брудну воду: фейковість, брехливість, замовність

0

Почесний президент ПАТ "Азот" Валентина Жуковська називає "інформаційним тероризмом" відео про забруднену воду річки Дніпро в Червоній Слободі.

Свою думку щодо відео Жуковська висловила у Facebook.

За її словами, вчора у соціальній мережі з'явилися "два однотипні фейкові відео". Перший із них стосується горлівського "Стиролу", а другий – черкаського "Азоту".

"На одному відео офіційний працівник горлівського "Стиролу", під силовим тиском сепаратистів, озвучив очевидну інформаційну "качку" про можливу екологічну загрозу внаслідок нібито обстрілу українською армією горлівського заводу. На іншому відео невідома "черкащанка Дарина" намагається розповісти про забруднення Дніпра черкаським "Азотом". Що спільного у цих двох відео? Відповідь одна – фейковість, брехливість, замовність. Це все – одні і ті ж самі методи інформаційного тероризму, за дивним "збігом обставин" спрямовані проти хімічних підприємств. Що буде далі – взяття заручників?" – обурилася Валентина Жуковська.

Нагадаємо, 9 серпня вода річки Дніпро в районі Червоної Слободи набула біло-зеленого кольору та наповнилася рідиною, що почала шипіти. Відео забрудненої води телеканалу "ВІККА" надали глядачі, що саме в той час відпочивали на пляжі. Під час коментування відео жінка припустила, що забруднення пов'язане з хімічним підприємством "Азот", що розташоване в Черкасах.

У Державній екологічній інспекції в Черкаській області кореспонденту vikka.ua пообіцяли перевірити воду. На ПАТ "Азоті" від забруднення води відхрестилися.

Кореспонденти ВІККА-НОВИН уже поспілкувалися із автором скандального відео. Детальний репортаж дивіться у сьогоднішніх випусках о 19:00 та о 20:30.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version