додому Новини Жінка перекрила бетонним блоком проїзд до будинку, бо їй шуміли автомобілісти (ФОТО)

Жінка перекрила бетонним блоком проїзд до будинку, бо їй шуміли автомобілісти (ФОТО)

0

Черкащанка незаконно поставила бетонний блок на суміжну частину двору, щоб туди не заїжджали автомобілі, які занадто шумлять. Тепер проїзд до двору фактично перекритий з центру.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник управління інспектування департаменту архітектури, містобудування та інспектування Черкаської міської ради Олександр Давиденко.

Він звернувся до міського голови Сергія Одарича із проханням вирішити цей конфлікт.

"Шановний Сергію Олеговичу! Звертаюсь до Вас від імені мешканців будинку 299, по вул. Благовісна. Одна з мешканок будинку 291, по вулиці Благовісна, найняла кран і поставила бетонний блок на суміжну частину двору, мовляв їй шумлять авто, коли тудою їздять. Тепер проїзд до нашого двору фактично перекритий з центру. Для того, щоб до нас доїхали тепер треба робити коло і заї0джжати з вулиці Благовісна. А що, коли швидка допомога поки буде робити коло, то людина помре? Або, не дай Бог, пожежа чи витік газу? Що нам робити і куди звернутись, щоб блок прийняли?" – йдеться у зверненні.

Як повідомив у коментарях під записом Давиденко, на Валентину Лучко вже склали адміністративний протокол. Вчора її викликали на адмінкомісію.

Блок уже демонтували, залишилися лише стовпчики.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version