додому Новини Жахлива аварія у Черкасах: "Мерседес" розірвало навпіл (ФОТО)

Жахлива аварія у Черкасах: "Мерседес" розірвало навпіл (ФОТО)

0

Через спиртне лишився автомобіля, а тепер лишиться і водійських прав. У Черкасах на розі вулиць Сагайдачного (колишня Ватутіна) та Кобзарської (колишня Вербовецького) автомобіль марки KIA зіткнувся з автомобілем "Мерседес". Аварія сталася 18 травня близько 16-ї години.

Як повідомляють очевидці ДТП у соцмережах, удар був такої потужності, що "Мерседес" буквально розірвало навпіл. Від зіткнення в автомобілів спрацювали подушки безпеки. На щастя, в аварії ніхто сильно не постраждав: водії відбулися синцями і подряпинами. На місце події приїхала карета "швидкої".

Також очевидці стверджують, що у ДТП винен водій "Мерседеса", який був у нетверезому стані. Після аварії чоловік нібито навіть погрожував себе спалити.

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції міста Черкаси, водій автомобіля Mercedes Benz, під час обгону, виїхав на зустрічну смугу де скоїв зіткнення з автомобілем Kia Ceed, який рухався в зустрічному напрямку. Перевірка водія на стан алкогольного сп"яніння показала – 2.07 проміле.

На чоловіка склали протокол за скоєну ДТП та керування автомобілем у нетверезому стані за ст..130 КУпАП. Внаслідок автопригоди, ніхто не постраждав, обидва водії отримали незначні подряпини та синці, вони від госпіталізації відмовились.

Всі фото vk.com / Подслушано у водителей | Черкассы

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах за годину сталося дві потрійні ДТП.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version