додому Новини Затримали серійника, який зривав у черкащан золоті ланцюжки

Затримали серійника, який зривав у черкащан золоті ланцюжки

0

Непрацюючий раніше судимий 27-річний черкащанин викрадав мобільні телефони у місцевих жителів та зривав у перехожих золоті ланцюжки з шиї, повідомляють у ГУ НП у Черкаській області. Його дії слідчі кваліфікують за двома статтями Кримінального кодексу України.

Із заявами про зривання золотих ланцюжків до Черкаського відділу поліції звернулися 6 жителів міста. Всі випадки сталися серед білого дня, в різних районах міста, але потерпілі надали опис одного й того ж чоловіка. Це свідчило про те, що до вчинення кримінальних правопорушень причетна одна й та сама людина.

Пошуками зловмисника зайнялися працівники карного розшуку. Перевіряючи за місцем проживання раніше судимих осіб, правоохоронці виявили особу, схожу за описом на підозрюваного. При спілкуванні раніше судимий 27-річний чоловік почав уникати розмови та спробував втекти. Огляд його помешкання розставив всі крапки над "і", серед речей підозрюваного поліцейські виявили довідки з ломбардів про здачу золотих виробів. Розуміючи, що його викрито, грабіжник зізнався у вчиненому. Розповів, що не працює та вживає наркотики. В пошуках коштів зривав з перехожих золоті ланцюжки. Потім його співмешканка здавала крадене до ломбардів.

В ході слідства було встановлено, що чоловік причетний ще до 6 крадіжок мобільних телефонів, які також були здані до ломбардів.

За фактами крадіжок та грабежу Черкаським відділом поліції відкрито ряд кримінальних проваджень. Санкція статей передбачає покарання до шести років ув’язнення. Затриманому обрана міра запобіжного заходу – тримання під вартою.

Як повідомляв сайт vikka.ua, крадія, який зірвав із черкащанки золотий ланцюжок, копи розшукали за 15 хвилин.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version