додому Новини Черкащина Зарізав і підпалив: черкащанин жорстоко вбив товариша по чарці (Фото)

Зарізав і підпалив: черкащанин жорстоко вбив товариша по чарці (Фото)

0

На Уманщині чоловік насмерть зарізав свого знайомого. А щоб приховати сліди злочину – підпалив тіло та втік з місця пригоди.

Зловмисника правоохоронці затримали. Про це інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Увечері 22 січня до Уманського відділу поліції надійшло повідомлення, що в будинку в одному із сіл району сталась пожежа, а всередині приміщення – обгоріле тіло чоловіка. Поліцейські виявили на ньому ножових поранень в області шиї.

За декілька годин правоохоронці встановили та розшукали ймовірного вбивцю. Ним виявився житель Уманського району. Його правоохоронці затримали за місцем проживання.

Затриманий у вчиненому зізнався. Він розповів, що під час вживання алкогольних напоїв, за місцем проживання знайомого, у них виник конфлікт. Підозрюваний схопив зі столу ножа та завдав декілька ударів у шию. Щоб приховати сліди вбивства, чоловік накрив тіло ковдрою та підпалив його.

Кримінальне провадження відкрите за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу зловмиснику. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині засудили чоловіка, який до смерті забив односельця.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version