додому Новини Заради наживи судимий черкащанин викрав велосипед

Заради наживи судимий черкащанин викрав велосипед

0

До чергової частини Звенигородського відділу поліції зателефонувала 47-річна жителька міста Ватутіне, повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області. Жінка повідомила, що невідома особа декілька хвилин тому викрала її велосипед. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Як з’ясувалось, потерпіла перебувала в будинку, як раптом почула гуркіт. Виглянувши, вона побачила чоловіка, який виходив з подвір’я з її велосипедом. Жінка намагалась наздогнати його, але крадій утік на велосипеді. Отримавши опис підозрюваного та велосипеда, правоохоронці розпочали пошуки правопорушника.

Проїжджаючи містом, працівники поліції на вокзалі побачили схожого за описом чоловіка та велотранспорт, який описала заявниця. Підозрюваного викликали до відділу поліції для свідчень. 36-річний раніше судимий чоловік розповів, що на крадіжку пішов заради власної наживи.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські правоохоронці встановлюють осіб, які сплюндрували меморіальну плиту загиблим воїнам УПА.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version