додому Новини Замість ремонту аварійного мосту на ньому фарбують перила, – депутат (ФОТО)

Замість ремонту аварійного мосту на ньому фарбують перила, – депутат (ФОТО)

0

На "Клеверному" мосту (автомобільно-пішохідний міст, що з’єднує вул. Одеську та вул. Лісову Просіку), який перебуває в аварійному стані, фарбують перила. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат Черкаської міської ради від "Укропу" Руслан Зоря.

Депутата обурює те, що роботу виконує неоформлений робітнику без індивідуальних засобів захисту, якому за цю роботу пообіцяли платити 150 грн в день і, можливо, "якщо добре себе зарекомендує", потів взяти на роботу.

"Мабуть, нічого не навчив недавній трагічний випадок, що стався в Південно-Західному районі під час ремонту колектора, коли через обвал загинув чоловік. Потів виявилося, що роботу виконували некваліфіковані працівники, які навіть не були оформлені в установі-підрядника. Відповідно, про умови захисту праці, соціальні гарантії, страхування від нещасних випадків годі і говорити", – нагадує Руслан Зоря.

Також у депутата викликає питання першочерговість робіт: замість ремонту пішохідної зони мосту, яка перебуває в аварійному стані, перила очищаються для фарбування, які і зараз перебувають у задовільному стані та фарбування не потребують.

Руслан Зоря просить владу розібратися в ситуації, виходячи з інтересів громади, а не конкретно взятого "освоювача коштів", та готує офіційний запит із цього питання.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах під контролем мера ремонтують одну з вулиць.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version