додому Новини За тиждень із Митниці зникне "Черкаська баварія"

За тиждень із Митниці зникне "Черкаська баварія"

0

Муніципальна інспекція має за тиждень прибрати "Баварію" з перехрестя вулиць Гагаріна та Богдана Хмельницького. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі Черкаської міської ради.

Мешканці більше десятка прилеглих багатоквартирних будинків обурені розташуванням тимчасової споруди "Черкаська баварія пивоварня". За їхніми словами, вона перешкоджає перехожим, небезпечна через транспорт, який до неї під’їжджає тротуаром, а сам трейлер встановлений з порушеннями.

Депутат Оксана Мелікова вже неодноразово зверталася до виконавчих органів з вимогою прибрати цю споруду. Виконком  торік ухвалив рішення про анулювання паспорта прив`язки цієї споруди та зобов`язав підприємця Смолікова прибрати автотрейлер.

На останньому засіданні сесії міської ради Оксана Мелікова знову звернулася із депутатським запитом, який міськрада підтримали. Згідно рішення директор департаменту архітектури, містобудування та інспектування зобов’язаний у тижневий термін прибрати автотрейлер із перехрестя тротуарів.

"Нині "баварія" працює в звичному для неї режимі, – зазначає Оксана Мелікова. – Мешканці повідомили, що зранку "будка відкрилася і розливає". Рішення виконкому не виконується, муніципальна інспекція цього чомусь не помічає. А саме вона мала би зайнятися прибиранням цієї тимчасової споруди. Почекаємо ще тиждень – побачимо результат роботи інспекції. Як депутат я зробила все, що від мене залежало".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version