додому Новини За пограбування столичного пенсіонера черкащанину світить чотири роки ув’язнення

За пограбування столичного пенсіонера черкащанину світить чотири роки ув’язнення

0

До чергової частини Голосіївського управління поліції звернувся 62-річний місцевий житель та повідомив про пограбування, інформує ГУ Національної поліції . Пенсіонер розповів, що напередодні вирішив обміняти гривні на іноземну валюту: зайшов до банку, де здійснив операцію з грішми і, повертаючись додому, присів на лавку, аби перерахувати гроші. Повз нього у цей момент проходив невідомий парубок, який, застосувавши силу, забрав усі його кошти – 450 доларів та 700 гривень.

За викликом прибула слідчо-оперативна група та оперативні працівники. Опитавши заявника, правоохоронці отримали опис зловмисника. Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські затримали 27-річного уродженця Черкаської області, який приїхав до столиці на заробітки. Під час проведення впізнання потерпілий чітко вказав на затриманого. Зрозумівши, що його викрито, правопорушник зізнався у скоєному.

За даним фактом Голосіївським управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до чотирьох років позбавлення волі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанин у студента видурив понад тисячу гривень.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version