додому Новини За квітень Черкащина стала майданчиком для проведення всеукраїнських змагань

За квітень Черкащина стала майданчиком для проведення всеукраїнських змагань

0

Черкащина за квітень прийняла шість чемпіонатів України та одні всеукраїнські змагання.

Про це повідомили у прес-службі Черкаської ОДА.

Чемпіонат України та відкритий чемпіонат області з хортингу, чемпіонат України з морського багатоборства та всеукраїнські змагання з акватлону, чемпіонат України з окремих вправ пауерліфтингу, фінал чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд, ХІІІ чемпіонат України з фунакоши шотокан карате у Черкасах, а також чемпіонат України з боксу – саме цими змаганнями багатий квітень на Черкащині.

Боксували ж на загальноукраїнському рівні в області уперше за останні десятиліття, відзначає суддя національної категорії з боксу Сергій Медведєв.

"Прийом чемпіонату України з боксу саме в Черкасах – знакова подія для області. У ньому взяли учать 198 спортсменів чи не з усієї України та 78 суддів. Не зважаючи на хороші результати, дві золоті та дві бронзові нагороди у черкаських спортсменів, було чимало організаційних складнощів. Але спільними зусиллями ми достойно провели цей чемпіонат",– підсумував , – говорить Сергій Медведєв.

Водночас в обласному бюджеті для олімпійців та паралімпійців передбачено близько 215 тис. грн. на індивідуальне екіпірування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах встановлюватимуть рекорд із качання прессу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version