додому Новини За крадіжку через образу чоловіку світить до шести років за гратами

За крадіжку через образу чоловіку світить до шести років за гратами

0

На Жашківщині 28-річний чоловік викрав у свого знайомого два рулони металевої сітки. За це йому загрожує до шести років позбавлення волі. Про це інформують у прес-службі обласного управління МВС.

Про крадіжку правоохоронцям повідомив 19-річний житель одного із сіл району. Правоохоронці оглянули місце злочину та в результаті оперативно-розшукових заходів з’ясували, що до крадіжки причетний 28 річний чоловік. Він зізнався у скоєному.

Правопорушення він вчинив, через те що образився на потерпілого, який відмовися випити з ним. Зловмисник побачив на холодильнику ключі від будинку та непомітно поклав їх у кишеню. Вранці, коли вдома нікого не було, за допомогою ключів відчинив вхідні двері та вкрав 2 рулони сітки. Крадене відразу продав за 150 гривень, а виручені кошти витратив на алкоголь.

За словами начальника Жашківського районного відділу міліції Романа Ражева, за цим фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version