додому Новини За фірму черкаського депутата "взялися" правоохоронці (документ)

За фірму черкаського депутата "взялися" правоохоронці (документ)

0

Придніпровський районний суд дав дозвіл правоохоронцям не виїмку документів, що стосуються будівництва зливової каналізації по вулиці Смілянській у Черкасах. Таке рішення суд ухвалив 15 січня, повідомляє "ІнфоМІСТ".

Як ідеться у рішенні, розміщеному на сайті держреєстру, підставою для відкриття кримінального провадження стало звернення ГО "Автомайдану-Черкаси". Активісти звинуватили "Компанію "ТЕКС" у невідповідності проектно-кошторисної документації та акту виконаних робіт, фактичному виконанню робіт.

Цікаво, що слідчий, ознайомившись з матеріалами, вбачав доречним проведення виїмки і підтримував клопотання про те, щоб проводити засідання без участі департаменту житлово-комунального комплексу, бо вони могли перешкоджати слідству.

Як відомо, "Компанія ТЕКС" пов’язана із депутатом міськради від Блоку Петра Порошенка "Солідарність" Володимиром Бурячинським. Раніше депутат конфліктував із "Автомайданом", оскільки в активістів були претензії до роботи його фірми. На одній із сесій міськради Автомайдан заявляв, що йдеться про розкрадання півмільйона бюджетних коштів. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, кабінет черкаського чиновника обшукала поліція.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version