додому Новини За фальшиву купюру черкащанину світить строк

За фальшиву купюру черкащанину світить строк

0

До Чорнобаївського відділу поліції надійшло повідомлення від 57-річного жителя району, що його ошукали, інформує ГУ НП у Черкаській області. Потерпілий розповів, що його односелець, який заборгував йому 500 гривень, розрахувався з ним фальшивою купюрою.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Заявник розповів, що його приятель був винен йому кошти. Коли прийшов час повертати борг, чоловік розрахувався з ним купюрою номіналом 500 гривень. Однак в магазині, коли він спробував купити товар, продавець повідомив йому, що купюра є сувенірною, тому розрахуватися нею неможливо. Чоловік спершу хотів самотужки вирішити питання зі своїм кривдником, однак зловмисник відмовився його слухати.

Поліцейські відшукали підозрюваного та при спілкуванні з ним вияснили, що він дійсно вирішив віддати борг таким чином, зловживаючи довірою свого товариша.

За фактом шахрайства Чорнобаївським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанин ошукував жінок, знайомлячись із ними у соціальних мережах.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version