додому Новини За фактом жорстокого поводження з тваринами в Умані відкрили кримінальне провадження

За фактом жорстокого поводження з тваринами в Умані відкрили кримінальне провадження

0

За фактом жорстокого поводження з тваринами в Умані відкрили кримінальне провадженням. Про це повідомили у прес-службі прокуратури у Черкаській області.

Вказане кримінальне провадження розпочато на підставі оприлюднених у засобах масової інформації публікацій про те, що невідома особа в Умані тягне на автомобілі BMW – X5 коня, чим можливо жорстоко поводиться з твариною.

Досудове розслідування здійснюється слідчим відділом Уманського відділення Уманського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

Процесуальне керівництво забезпечується Уманською місцевою прокуратурою, працівниками якої надано низку вказівок, спрямованих на встановлення фактичних обставин події.

На цей час слідчим та процесуальним керівником вживаються заходи щодо забезпечення прийняття законного і неупередженого процесуального рішення.

Довідково: за вчинення вказаного злочину винним особам загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців.

Як повідомляв сайт vikka.ua, мер Умані звернувся до правоохоронців із вимогою покарати винних у знущанні над конем.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version