додому Новини За фактом переписування протоколів відкрили два кримінальні провадження

За фактом переписування протоколів відкрили два кримінальні провадження

0

Начальник обласної міліції Владислав Пустовар повідомив про порушення двох кримінальних проваджень за фактами переписування протоколів на двох окружкомах. Про це він заявив на сторінці спільноти "Контроль за дотриманням виборчого законодавства" у Facebook.

 "На 196 та 199 ОВК деякі члени виборчих дільниць вносили зміни в протоколи підрахунку голосів безпосередньо в приміщенні окружної виборчої комісії. Отриману інформацію відразу зареєстрували. На місця події направлено слідчо-оперативні групи. Зібрано необхідні матеріали", – написав у соцмережі очільник обласного управління МВС.

За цими фактами відкрито два кримінальних провадження за частиною 3 статті 158 (Надання неправдивих відомостей до органу ведення Державного реєстру виборців або фальсифікація виборчих документів) Кримінального кодексу України.

Працівники міліції і надалі будуть жорстко реагувати на всі випадки порушень виборчого законодавства, пообіцяв Пустовар.

"Також після того, як спостерігач зафільмував, як член виборчої дільниці вносила зміни до протоколу, їй стало зле. До ОВК викликали швидку, яка забрала жінку до лікарні, де вона зараз перебуває на стаціонарному лікуванні", – повідомив міліціонер.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version