додому Новини Черкащина За добу на Черкащині зафіксували чотири факти продажу алкоголю з порушеннями

За добу на Черкащині зафіксували чотири факти продажу алкоголю з порушеннями

0

На території Черкаської області тривають профілактичні рейди щодо виявлення і припинення незаконного продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Лише за добу в Черкасах поліцейські виявили та задокументували чотири факти продажу алкогольних напоїв без відповідних документів, інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

На продавців торгівельних закладів, які вчинили вказані правопорушення, складено адміністративні матеріали за частиною 2 статті 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Профілактичні заходи триватимуть і надалі.

Поліція наголошує власникам та працівникам торгівельних закладів на необхідності неухильно дотримуватись норм чинного законодавства під час реалізації алкогольних та тютюнових виробів.

Також правоохоронці закликають громадян, в разі, якщо ви стали свідками продажу алкоголю чи тютюну неповнолітнім, не залишайтесь осторонь, зробіть зауваження та повідомите про цей факт  до поліції.

Як повідомляв сайт vikka.ua, декілька черкаських дворів оснастили новими світильниками.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version