додому Новини За день в області збили пішохода й велосипедиста, перекинулась автівка та мотоцикл

За день в області збили пішохода й велосипедиста, перекинулась автівка та мотоцикл

0

На території Черкащини 5 червня зареєстровано 4 дорожньо-транспортні пригоди, у яких 4 осіб було травмовано. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласного управління ДАІ.

В Умані збили 26-річну уманчанку, яка переходила проїзну частину по пішохідному переходу. Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забійною раною передньої стінки живота вона потрапила у лікарню.

У Черкасах по Смілянській збили 17-річного велосипедиста. Внаслідок пригоди хллопець отримав закриту черепно-мозкову травму та мозкову кому.

На 53 км автодороги Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, 76-річний черкащанин за кермом "Рено-Кенго" виїхав на праве узбіччя та перекинувся. У результаті 21-річна містянка отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, політравму, перелом лівої ключиці та забій живота.

У селі Мартинівка Канівського району водій мотоцикла "ММВ3" врізався у дерево. Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та рваною раною голови госпіталізований в Канівську ЦРЛ.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version