додому Новини З початку року черкаська міліція вилучила 33 кг наркотиків

З початку року черкаська міліція вилучила 33 кг наркотиків

0

З початку року черкаська міліція вилучила з незаконного обігу близько 33 кілограм наркотичних засобів та психотропних речовин. Про це під час прес-конференції повідомив оперуповноважений відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Черкаській області майор міліції Олександр Ковалець.

За його словами, здебільшого це були марихуана, амфетамін та опій ацетильований.

Загалом у першому кварталі цього року відкрито понад 300 кримінальних провадження по лінії боротьби з незаконним обігом наркотиків. 152 особам було оголошено про підозру.

Також Олександр Ковалець зазначив, що для виявлення фактів продажу та вживання наркотичних засобів міліція проводить рейди по навчальних і розважальних закладах області, а також здійснює моніторинг мережі Інтернет. Окрім цього, правоохоронці реагують на повідомлення громадян та перевіряють місця можливого незаконного розповсюдження речовин.

Як інформує прес-служба УМВС у Черкаській області, протягом звітного періоду працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків виявили нарколабораторію, задокументували факт незаконного збуту сильнодіючих лікарських засобів "Соннат" та "Димедрол", які пропонувалися до продажу через соціальні мережі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version