додому Новини "З горем пополам" депутати визначилися, коли черкасці відзначатимуть День міста

"З горем пополам" депутати визначилися, коли черкасці відзначатимуть День міста

0

Коли відзначати день міста та чи взагалі варто це робити – на сесій міськради 24 червня розгорнулася жвава дискусія. Проект рішення про перенесення свята на вересень у зв’язку з ремонтними роботами не знайшов підтримки. Позиції фракцій розділилися.

Так, представники Партії вільних демократів висловилися проти відзначення. Їхні аргументи: погода, яка може бути у вересні несприятливою, а також зайнятість дітей у школі, які беруть участь у концертних програмах. Їх підтримала і фракція "Самопоміч". Вони ж аргументують тим, що нині у країні складна ситуація та триває війна на Сході України. Тож Черкаси повинні належно забезпечувати бійців в АТО, а не витрачатися на святкування.

Після тривалої дискусії депутати дійшли компромісу.

730-у річницю від дня заснування міста Черкаси відзначатимемо у першій декаді вересня, тобто на третьому тижні вересня. За таке рішення проголосували 22 обранці. 

Перенесли відзначення дня міста у зв’язку з проведенням масових робіт з відновлення інфраструктури міста, зокрема реконструкції бульвару Шевченка, ремонту доріг, тротуарів, східців, освітлення пішохідних переходів, оновлення зупинок громадського транспорту та інше.

Як повідомляв сайт vikka.ua, тротуар на одній з головних вулиць Черкас хочуть відремонтувати до кінця року.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version