додому Новини Юні черкащани повернулися з перемогою зі змагань з акватлону (ФОТО)

Юні черкащани повернулися з перемогою зі змагань з акватлону (ФОТО)

0

У Трускавці із 29 вересня по 1 жовтня пройшли змагання юних морських багатобрців. Про це повідомили у департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради.

Юнаки та дівчата віком 10-13 років змагалися у чемпіонаті України з акватлону (200 м плавання вільним стилем та 800 м крос).

В змаганнях взяли участь понад 100 учасників команд переважно  західного регіону країни, а також міста Генічеськ, міста Києва та Черкаської області. 

Збірна команда Черкаської області, до складу якої входили вихованці  Черкаського клубу юних моряків: Снесар Анастасія, Бадрак Єлизавета, Селезньова Ольга,  КДЮСШ Черкаської міської ради: Дибченко Іванна, Скринський Денис, Мельник Данило, Круть Максим та Левчук Ельдар – вихованець ОК ДЮСШ ЧО ФСТ "Спартак",  гідно виступила на цих змаганнях.

Також паралельно проходили всеукраїнські змагання з акватлону серед юнаків 1998-2000 років народження. Снесар Денис виборов перше місце, а його сестра Снесар Анастасія стала ще й срібною призеркою  серед дівчат 2007 року на дистанції 50 м плавання та 200 м кросу у відкритій  першості ДЮСК " Спортовець" та Іванна  Дибченко  привезла додому бронзову нагороду першості.

Як повідомляв сайт vikka.ua, гирьовики з Черкащини на чемпіонаті України вибороли два "золота".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version