додому Новини Юна черкащанка здобула перемогу у "Караоке на майдані" (ФОТО, ВІДЕО)

Юна черкащанка здобула перемогу у "Караоке на майдані" (ФОТО, ВІДЕО)

0

Юна черкащанка Ілона Ряба з Тальнівщини перемогла "Караоке на майдані", який проходив у Кривому Розі 17 липня. За участь Ілони у другому турі батько заплатив 1950 гривень, повідомляє "Вісті Черкащини".

"Ілонку ще не бачила. Зате, привітала її бабуся. Думаю вона їй передасть мої вітання. Ілона наша місцева гордість. Ще під час навчання в школі брала активну участь у художній самодіяльності. Зараз вона навчається в Уманському музичному училищі. Часто приїжджає у село. Добре, що Слава, Ілонин батько, не шкодує грошей на розвиток дитини", – каже сільський голова Романівки Галина Полійчук.

"Джокер" Ілона виконала у фіналі пісню "Зеленеє жито" і виграла плазмовий телевізор.

"Дуже вдячна всім, хто мене підтримував. Хочу передати привіт Уманському музичному училищу, викладачам, а особливо моїй викладачці з фаху Інні Миколаївні Рябій та всім жителям села Романівка Тальнівського району Черкаської області. Бо живу я в Романівці, а навчаюся в Умані", – сказала переможниця талант-шоу.

Зібрані під час голосування кошти разом із іншим фіналістом Сергієм Мироненком, Ілона передала на лікування пораненого у зоні АТО Володимира Ковальського із Каховки.

Зауважимо, у серпні минулого року Ілоні Рябій для перемоги в "Караоке на майдані" не вистачило 20 гривень. Тоді вона виграла DWD-плеєр.

Як повідомляв сайт vikka, юна черкащанка стала призеркою конкурсу "Дім під веселкою".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version