додому Новини Янукович на допиті згадав чоловіка, якого "побили на Черкащині і примушували співати...

Янукович на допиті згадав чоловіка, якого "побили на Черкащині і примушували співати гімн України"

0

На допиті екс-президента України Віктора Януковича прокурор намагався з’ясувати, яким чином відбулася анексія Криму. Відповідаючи на запитання, Янукович згадав і про події, які нібито відбувалися на Черкащині. Про це повідомляє УНІАН.

За словами Януковича, коли він приїхав до Криму, то зустрівся з тодішнім головою Севастопольської міської державної адміністрації Володимиром Яцубою, якого попросив пояснити, що зараз відбувається в Севастополі. Екс-президент заявив, що йому повідомили про те, що в місті проходив мітинг і що "люди обурені тим, що зараз відбувається в Києві, люди відчувають себе в небезпеці".

Також екс-президент додав, що йому Яцуба доповів, що в Севастополі виступав чоловік, якого нібито принизили по дорозі з Києва в Черкаській області.

"Його викинули з машини, машину спалили, примушували їсти скло, співати гімн України і кричати "слава Україні", – стверджує Янукович.

Нагадаємо, на час допиту колишній президент Віктор Янукович проходив свідком у справі п'ятьох колишніх "беркутівців", обвинувачених у розстрілі активістів Майдану в лютому 2014 року. Проте після оголошення перерви в судовому розгляді генеральний прокурор Юрій Луценко оголосив підозру екс-президенту у державній зраді й поплічництві Російській Федерації в агресії проти України.

Як повідомляв сайт vikka.ua, чоловік подався у сепаратисти після того, як його "побили" на Черкащині.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version