додому Новини Черкаси Як тренуються курсанти школи FPV-дронів на Черкащині (ВІДЕО)

Як тренуються курсанти школи FPV-дронів на Черкащині (ВІДЕО)

0

Курсанти школи FPV-ДРОНІВ « Гордість нації» уміння, здобуті на симуляторах, вдосконалюють на справжніх бойових дронах. На полігон приїхали кращі. Розповідає власний кореспондент ВІККА

Керівник школи FPV-ДРОНІВ Костянтин Рубановський готує техніку до тренувальних польотів

КОСТЯНТИН РУБАНОВСЬКИЙ , КЕРІВНИК ШКОЛИ FPV-ДРОНІВ «ГОРДІСТЬ НАЦІЇ»

Їм потрібен певний наліт, щоб потім перейти уже на більший фпв-дрон .Наша задача щоб людина впевнено літала на 7-, 10-дюймових дронах. Спочатку всі сприймають все як гру, але потім можна побачити нерви людей тому що це не гра.

Школа FPV-ДРОНІВ « Гордість нації», з ‘явилась завдяки грантовим коштам БФ «МХП- громаді». Війна внесла корективи у діяльність фонду. Тут розуміють, що війна технологій, як називають боротьбу українців з російськими загарбниками, потребує коштів.

YouTube video player

СЕРГІЙ ХАЛУПІНСЬКИЙ, КООРДИНАТОР ПО ВЗАЄМОДІЇ З ВІЙСЬКОВИМИ ТА ВЕТЕРАНАМИ БФ «МХП- ГРОМАДІ»

Ця школа пілотів була підтримана в межах проекту «Час діяти – Україна». Без грантових коштів навряд чи можна було реалізувати подібний проект тому що вони вартісні. Це сучасні технології вони швидко розвиваються . але ця вартість ніщо у порівнянні з життям хлопців.

Навчання у школі передбачене насамперед для цивільних. Серед курсантів є ветерани, які діляться досвідом. Протягом місяця курсант  отримає базові навички завдяки яким швидко адаптується до роботи у бойових умовах.

Сергій Ільїн один із кращих курсантів школи. Сергій з легкістю проводить дрон через перешкоду.

Все просто на перший погляд. Насправді потрібно докласти чимало зусиль. Сергій каже, що головне не засидітися на симуляторах

СЕРГІЙ ІЛЬЇН, КУРСАНТ ШКОЛИ FPV-ДРОНІВ «ГОРДІСТЬ НАЦІЇ»

У нас такі польоти досить часто. Ми спочатку літали на симуляторах. Симулятори це комп гра і те, що ти там робиш не завжди реалістично. Тут у нас реальні дрони. Це складніше ніж стимулятори, а дещо леше ніж на симуляторах.

пілоти дрони

Зараз на курсі навчаються 12 осіб. Але мета у керівництва амбітна: підготувати сотню фахівців із пілотування  FPV-дронів.

КОСТЯНТИН РУБАНОВСЬКИЙ , КЕРІВНИК ШКОЛИ FPV-ДРОНІВ «ГОРДІСТЬ НАЦІЇ»

Це має бути на рівні держави. Має бути якомога більше шкіл, які мають здорову конкуренцію, щоб виховувати якомога більше молодих людей.Це мають бути великі ком’юніті, котрі комунікують між собою і постійно навчаються, щоб ми могли ефективно стримувати і знищувати ворога.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version