додому Новини Черкаси «Я пішов із гордо піднятою головою» – Сергій Овчаренко

«Я пішов із гордо піднятою головою» – Сергій Овчаренко

0
овчаренко актуальна

Сергій Овчаренко, колишній директор КП «Черкасиводоканал» став гостем програми «Актуальна розмова». Тема випуску – тарифи на водопостачання та водовідведення. Оскільки нещодавно Сергій Овчаренко припинив свою роботу на посаді директора «Черкасиводоканалу», він коментував тему з позиції експерта.

Дивіться випуск програми «Актуальна розмова» з Сергієм Овчаренком на телеканалі ВІККА сьогодні, 13 січня о 19:45 і повтор 15 січня о 19:00.

овчаренко актуальна

Окрім того, Сергій Овчаренко відкоментував своє звільнення з посади. Нагадаємо, міський голова не продовжив контракт із Сергієм Овчаренком, попри те, що його кандидатуру підтримали Асоціація водоканалів України та водоканалівська профспілка.

«Я пішов із гордо піднятою головою. Комунальне підприємство Черкасиводоканал є лідером в Україні по якості надання послуг, структурі тарифів, впровадженню енергоощадних технологій, модернізації… Я гордий тим, що ми з колективом створили такий продукт, який є взірцем для всієї країни» – зазначив Сергій Овчаренко.

Дивіться випуск програми «Актуальна розмова» з Сергієм Овчаренком на телеканалі ВІККА сьогодні, 13 січня о 19:45 і повтор – 15 січня о 19:00.

Як повідомляла раніше vikka.ua, хто з депутатів Черкас не підтримав директора водоканалу (РЕЗУЛЬТАТ)

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version