додому Новини Черкащина "Я гроші не зупинив!" – Радуцький відповів черкаським матусям

"Я гроші не зупинив!" – Радуцький відповів черкаським матусям

0

Зупиняв не гроші, а незаконні рішення сесії. Депутат міськради Олександр Радуцький поспілкувався з черкаськими матусями. Ті зустріли обранця на виході з сесійної зали і звинуватили в тому, що саме через його позов до суду не отримують "дитячих" виплат, передає кореспондент vikka.ua

За кілька годин до того матері, яким міський департамент соціальної політики затримує грошові виплати на дітей, приходили й на судове засідання в Апеляційному суді Черкаської області. Там продовжували розглядати клопотання міського голови Анатолія Бондаренка про скасування ухвали суду про призупинення рішень "канівської" сесії. Після суперечок у залі суду черкаські матусі навідались і до сесійної зали з претензіями до Радуцького. Адже саме його й попередню фемідну ухвалу міський голова звинувачує у фінансовому колапсі, який склався в місті.

Однак наразі будь-які затримки – невиправдані, переконує екс-секретар міськради, адже сьогодні на сесійному засіданні депутати проголосували за зміни в бюджетному регламенті. Що дає змогу відновити всі соціальні виплати після прийняття відповідних рішень виконкому та бюджетної комісії.

"Тепер задавайте питання виконавчому комітету й бюджетній комісії, ми сьогодні зробили все, що треба було для того, щоб ви гроші отримували, – пояснив жінкам Олександр Радуцький. – Я гроші не зупинив! Я зупинив незаконні рішення такої ж незаконної сесії. Рахунки не заморозили. Просто хтось дав команду своїм підлеглим не виплачувати ці кошти".

Як повідомляв сайт vikka.ua, ухвала про зупинення рішень "канівської" сесії Черкаської міськради продовжує діяти.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version