додому Новини Черкащина "Я буду жити": небайдужим вдалося зібрати 150 тисяч гривень для маленької черкащанки

"Я буду жити": небайдужим вдалося зібрати 150 тисяч гривень для маленької черкащанки

0

12-річній Мар’яні Юнак із Черкас, якій на операцію та реабілітацію в Національній дитячій спеціалізованій клініці ОХМАТДИТ потрібно було 150 тисяч гривень, добрі люди зібрали необхідну суму. Про це пише "Україна молода".

"Коли ранок починається з таких чудових новин – дякуєш Богу за те, що живеш. Усю необхідну суму для операції Мар’яні Юнак зібрано. Вдячність усім, хто допомагав. Я щаслива! Лишилось молитися, аби операція пройшла вдало", – повідомила ініціатор та організатор доброї справи, черкащанка Юлія Фомічова.

Родина дівчинки щиро вдячна всім, хто поділився коштами з Мар’янкою, аби дівчинка одужала.

Ії мама Оксана Насім каже, коли Мар’яна дізналася, що вже зібрано необхідну суму, вона заплакала і сказала: "Слава Богу! Я буду жити!".

За словами організаторів збору коштів, Мар’яна Юнак із багатодітної черкаської сім’ї – у неї є три братики і сестричка. Вона дуже допитлива, добра і відкрита дівчинка. Любить танцювати і співати. Мріє бути здоровою, щоб робити те, що їй до вподоби. От тільки зі здоров’ям Мар’яні не дуже пощастило.

Два роки тому їй поставили діагноз: лейкоподібна деформація грудної клітини зі зміщенням вліво. Це означає, що ребра завертаються всередину і тиснуть на життєво важливі органи.

Крім зовнішнього дефекту, в таких людей виникають проблеми з серцево-судинною та дихальною системами, що заважає їм жити повноцінним життям і зумовлює багато проблем.

У випадку з Мар’яною ситуація ускладнюється ще й тим, що деформація її грудної клітини не симетрична, а має зміщення вліво третього ступеня. Вже зараз серце через це змістилося на понад 3 сантиметри.

Мар’яні важко дихати. Їй болить серце. Але тепер, коли добрі люди зібрали необхідну суму, дівчинку буде врятовано.

Як повідомляв сайт vikka.ua, маленького черкащанина, який потрапив під косарку, прооперували.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version