додому Новини Хотів підзаробити: у черкаському магазині 23-річний юнак викрав парфуми

Хотів підзаробити: у черкаському магазині 23-річний юнак викрав парфуми

0

До працівників Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку з одного із магазинів міста Черкас, повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області.

Продавчиня парфумерного відділу розповіла, що один із відвідувачів тривалий час підбирав парфум. Вона на це звернула увагу і почала за ним слідкувати. Потім чоловік впевнився, що на нього ніхто не дивиться, і поклав флакон до кишені та пішов до виходу повз касу.

 

На виклик виїхала слідчо-оперативна група та група затримання поліції охорони, які й затримали зловмисника на виході з магазину. Ним виявився 23-річний раніше судимий за аналогічні злочини черкащанин. Свої дії він пояснив тим, що в такий спосіб хотів підзаробити, викрадений парфум планував перепродати перехожим за нижчою ціною.

Речовий доказ вилучено. За даним фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) та частиною 3 статті 15 (Замах на злочин) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах 28-річний чоловік викрав іномарку і намагався її продати за 10 тисяч гривень.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version