додому Новини Вулицю в Умані перейменують на честь загиблого в Авдіївці Героя Андрія Кизила

Вулицю в Умані перейменують на честь загиблого в Авдіївці Героя Андрія Кизила

0

Замість радянської назви вулицю Коломенську буде перейменовано на честь загиблого бійця АТО, уманчанина Андрія Кизила. Таке розпорядження оприлюднила Уманська міська рада, пише "Вечірня Умань".

Для затвердження цієї пропозиції буде проведено громадське обговорення із залученням жителів Умані. Темою слухань стане перейменування вулиці Коломенської на честь Андрія Кизила. Також розглянеться питання про найменування нових вулиць, які створені в місті.

На сайті Уманської міської ради буде оприлюднено інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення, його рішення та результати.

Термін проведення громадського обговорення становить два місяці з дня оприлюднення інформаційного повідомлення про його проведення.

Нагадаємо, 23-річний капітан, заступник командира механізованого батальйону 72-ої ОМБр Андрій Кизило загинув наприкінці січня в Авдіївці на Донеччині під час атаки окупантів на позиції українських військовослужбовців. Посмертно йому присвоєно звання Героя України з удостоєнням ордена "Золота Зірка".

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський хірург рятував життя військових у зоні АТО.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version