додому Новини Черкащина Володимир Конєв залишається у команді "Черкаських Мавп"

Володимир Конєв залишається у команді "Черкаських Мавп"

0

"Черкаські Мавпи" продовжують комплектацію на наступний сезон. Контракт із клубом продовжив один із ключових гравців – Володимир Конєв  (1989 р.н., 203 см).

Для досвідченого українського форварда це буде вже четвертий сезон поспіль у складі "Черкаських Мавп", інформує пресслужба БК.

У минулому сезоні Володимир нарешті подолав свої травми й провів значну частину сезону. На рахунку Конєва 16 матчів у Суперлізі Парі-Матч. За 16 хвилин на паркеті форвард у середньому здобував 6.3 очка и робив 3.1 підбирання, реалізуючи 40% триочкових кидків.

До цього Конєв пропустив більше року через травму коліна. Форвард переніс кілька операцій і повернувся на паркет у листопаді.

Зазначимо, що Конєв приєднався до "Черкаських Мавп" у сезоні 2017/18 і став одним із головних героїв чемпіонського сезону команди. Він допоміг команді стати чемпіоном Суперліги, став найкращим форвардом чемпіонату.

Також в активі Конєва 17 матчів за національну збірну України. До "Мавп" баскетболіст грав за южненських "Хімік" та "Кривбас".

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" продовжили контракт із Сеадом Хаджифейзовичем.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version