додому Новини Волинський боєць-доброволець, що потрапив у ДТП на Черкащині, помер у лікарні

Волинський боєць-доброволець, що потрапив у ДТП на Черкащині, помер у лікарні

0

20-річний боєць-доброволець з Волині Андрій Герасим’юк помер в результаті ДТП, яка трапилась тиждень тому на Черкащині, пишуть "Волинські новини".

23 серпня опівдні на 134-му кілометрі траси Київ –Запоріжжя поблизу повороту на село Мельники Черкаської області сталася аварія за участю буса Mercedes Vito та вантажного автомобіля САЗ-3507.

Серед пасажирів "буса" був волинський майданівець, активіст, учасник бойових дій та боєць батальйону "Торнадо" Андрій Герасим’юк.

Внаслідок зіткнення, водія та пасажирів мікроавтобуса затисло елементами кузова в передній частині салону. Рятувальники евакуювали потерпілих із салону мікроавтобуса та деблокували з автомобіля "буса" водія та пасажира.

Водія та 10 пасажирів з автомобіля Mercedes Vito госпіталізували до районних лікарень Черкащини. Згодом одна пасажирка від отриманих травм померла. А сьогодні, 30 серпня, о 9:25 зупинилось серце добровольця з Волині Андрія Герасим’юка. Юнаку було 20 років.

Наразі відомо, що за тілом загиблого відправили автомобіль. Зустрічатимуть Андрія жалобним кортежем на Цуманському пості.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у жахливій ДТП на Черкащині постраждали атовці.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version