додому Новини Вночі дороги Черкас чистили 20 машин

Вночі дороги Черкас чистили 20 машин

0

У Черкасах вночі розчищали дороги від снігу 20 одиниць техніки. Про це у коментарі vikka.ua повідомив черкаський підприємець, директор ЧСУ-525, який займається очисткою і прибиранням вулиць міста, Андрій Бортник.

"Вночі працювало 20 одиниць техніки. Зараз працює 18. Перед снігопадом ми пролили дороги соляним розчином, щоб не утворився накат. Після початку снігопаду ми перейшли на  чисту сіль, тому що снігопад сильний і розчин при таких погодах не діє. Потім ми почали розчищення. Сьогодні вранці знову почали посипати сіллю, тобто повторюємо процес посипки та розчистки. Цієї ночі працюватиме 22 машини", – говорить Бортник.

Очисні машини працюють на дорогах згідно графіку. Підприємець запевняє, що у разі сильних снігопадів до очистки доріг підключать техніку інших організацій.

"Є міська програма, коли ми можемо залучати техніку із СУБів та інших підприємств у випадку сильних снігопадів. Ми маємо координати, перелік техніки, а з деякими організаторами у нас укладені вже договори, що в разі потреби ми підключаємо їхню техніку", – говорить директор ЧСУ-525.

Тим часом у соціальних мережах люди нарікають на недостатньо якісне прибирання снігу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version