додому Новини Влада знайшла гроші на обстеження будинку, що 8 років руйнується

Влада знайшла гроші на обстеження будинку, що 8 років руйнується

0

Міська рада спрямувала кошти на проведення остаточного експертного обстеження скандального будинку за адресою вул. Гагаріна, 45.

Як повідомив vikka.ua депутат міськради Сергій Ткаченко, після обстеження розпочнеться ремонт, якого люди чекали 8 років.

– 20 черкаських родин, що живуть під постійною загрозою падіння аварійної стіни будинку, чекали цього дня 8 років – і я дуже вдячний колегам, що підтримали мою ініціативу і спрямували кошти на експертну оцінку необхідних робіт, – зазначив Ткаченко.

Натомість як розповідає голова правління ОСББ по Гагаріна, 45 Тамара Первунінська, через самовільні дії орендаря підвального приміщення у будинку почала відходити торцева стіна.

– У наших квартирах роками стоять дерев’яні підпорки, люди намагаються замазувати дірки у стінах, через які гуляє вітер, – говорить Первунінська. – Оскільки у Черкасах нікому було провести обстеження нашого будинку, щоб розпочати його ремонт, ми уклали угоду із ДП "Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій, що у Києві. І от тепер, після знаходження коштів, обстеження нарешті буде проведено, та будуть визначені роботи, необхідні для укріплення аварійної стіни будинку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version