додому Новини Влада повинна говорити з людьми, а не терористами, – нардеп

Влада повинна говорити з людьми, а не терористами, – нардеп

0

Народний депутат України родом із Чорнобаївщини Микола Томенко вважає, що нова влада зробила низку помилок, які вона зараз вже почала виправляти. Однією з них стало те, що влада не змогла оперативно донести свою позицію до жителів Сходу та Півдня України.

Зустрічі з народом, що нині проводить Уряд в Донецьку, треба було проводити раніше, де і мали пояснити позицію нової влади. Натомість відсутність такого відкритого діалогу створила серйозні проблеми у стосунках між Києвом та Сходом і Півднем України.

– Я не розумію дискусії про амністію чи переговори з людьми, навченими ФСБ, які приїхали в Україну зі спеціальним завданням для того, щоб організувати безлад і анархію, а потім закликати Путіна і російські війська з метою відокремлення частини України до складу Росії та зриву президентських виборів, – цитує Томенка його прес-служба.

На думку нардепа, влада повинна розуміти, що зараз, як ніколи, необхідний відкритий, активний, публічний діалог зі Східною та Південною Україною для забезпечення єдності країни, а також жорсткі правові дії по відношенню до терористів, які хочуть ліквідувати територіальну єдність і цілісність України.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version