додому Новини Вихованку Драбівської дитячої школи мистецтв помітили на Всеукраїнському конкурсі

Вихованку Драбівської дитячої школи мистецтв помітили на Всеукраїнському конкурсі

0

7 червня Фонд Ігоря Янковського "Ініціатива заради майбутнього" нагородив переможців ІІ Всеукраїнського дитячого конкурсу "Моя мирна Україна" призами та похвальними грамотами. На церемонію нагородження, що проходила в Київському "Мистецькому центрі "Шоколадний будинок", з'їхалися юні художники з України, інформує прес-служба ОДА.

Черкащину представила вихованка Драбівської дитячої школи мистецтв 9-річна Дарина Поляниця. Подарунки та похвальні грамоти отримали 45 юних художників з усієї України.

– Для колективу нашого Фонду це дуже хвилюючий момент, оскільки всі ми вклали душу в цей конкурс, намагалися зробити його торжеством творчості і добра. Два роки тому, створюючи Фонд "Ініціатива заради майбутнього", ми вибрали основним напрямом його діяльності допомогу молодим талантам. І ми дуже раді, що на нашу ініціативу відгукнулися з усіх куточків України. Ми прагнемо, щоб всі учасники нашого конкурсу, незалежно від того, яку професію вони оберуть, залишилися художниками в душі і розвивали свої таланти, – розповів Голова наглядової ради Всеукраїнського благодійного фонду "Ініціатива заради майбутнього" Ігор Янковський.

Після вручення призів переможцям Янковський подякував всім викладачам та батькам, які допомогли дітям взяти участь у щорічному конкурсі, та запросив гостей подивитися в галереях залів "Шоколадного будинку" кращі картини учасників.

До експозиції увійшло понад 300 картин учасників конкурсу "Моя мирна Україна". Серед них і малюнки учнів Драбівської ДШМ Дарини Поляниці, Олександра Перехреста, Олександра Кисіля, Єви Мороз, Євгенія Мірошника, Віри Безкопильної, Артема Вакуленка, Ілони Радченко.

Як стверджують самі організатори, їхня мета, щоб про таланти дітей української землі дізналися не лише співвітчизники, а й увесь світ пишався молодою генерацією України.

Виставка картин юних художників у "Шоколадному будинку" працюватиме до кінця червня. 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version