додому Новини Вихованець "Черкаських Мавп" виступатиме у студентській лізі NCAA

Вихованець "Черкаських Мавп" виступатиме у студентській лізі NCAA

0

Вихованець "Черкаських Мавп" Антон Білоус став гравцем Університету California Riverside і наступного сезону виступатиме у студентській лізі NCAA. Таким чином, Білоус стане четвертим українцем у студентському чемпіонаті США та другим, після Михайлюка, представником "Черкаських Мавп" в NCAA. Про це повідомили у прес-службі баскетбольної команди.

З нового сезону двадцятитрирічний Білоус стане третьокурсником Каліфорнії та отримуватиме річну стипендію у розмірі 60 тисяч доларів, а також матиме можливість здійснити свою мрію та виступати в NCAA.

Розпочав свій шлях за океаном Антон у сезоні 2014/2015 з "Академії Лі", куди перебрався з "Черкаських Мавп". Потім він провів два сезони в лізі NJCAA, захищаючи кольори "Western Texas College", в якому демонстрував доволі непогану статистику, проводячи в середньому по 25 хвилин на паркеті, за які набирав 12.6 очок (54.6 – загальний відсоток влучань та 50.4% з дальньої дистанції) та збирав 3.7 підбирання за гру. Днями Антон отримає диплом коледжу за спеціальністю "Міжнародна логістика", а вже з осені у Ріверсайді Антон розпочне здобувати свою другу освіту у США.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах створюють музей баскетболу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version