додому Новини Черкаси Вівчарка Умка з Черкас зійшла на переможний п’єдестал у Європі (ВІДЕО)

Вівчарка Умка з Черкас зійшла на переможний п’єдестал у Європі (ВІДЕО)

2

Знайомтеся! Німецька вівчарка – Абба фон хаус круп, саме так собака записана в паспорті, та вдома її кличуть – Умка. Незважаючи на юний вік – 17 місяців, вона вже є чемпіонка! На чемпіонаті з розведення в Італії Умка посіла друге місце серед більш як півтори тисячі претендентів на звання найкращого. Інформує власний кореспондент ВІККА

ОЛЕКСАНДР ЗГІБЛОВ, ВЛАСНИК СОБАКИ
Це було дуже несподівано. Несподівано не тільки для мене, певно, а несподівано для всіх спеціалістів німецької вівчарки в Україні. Для мене особисто це був шок.

Такий результат – плід кропіткої роботи. З двох місяців Умка щоденно тренується, аби покращувати свої навички та вміння.

ОЛЕКСАНДР ЗГІБЛОВ, ВЛАСНИК СОБАКИ
Кожного дня у нас такі повноцінні, довготривалі прогулянки, десь по годині-півтори, де в цей момент проходить і тренування. І також вона проходить спеціальні підготовку, зі знаючими людьми. Спеціальна підготовка проходить з хендлерами.

Чемпіонство в Умки в крові. Її батьки – багаторазові чемпіони понад 5 країн. Власник розплідника Віталій Іванович вже понад 10 років займається розведенням собак, тож відразу в Умці побачив унікальні здібності. Каже, що власників для кожної собаки обирає прискіпливо.

ВІТАЛІЙ КРУПКА, ВЛАСНИК РОЗПЛІДНИКА СОБАК
Для мене важливо, по-перше, щоб собака була у виставочних руках. Щоб у людини було бажання займатися цією собакою подалі. Умці дуже повезло з Сашею Згібловим. В нього є це бажання, в нього є бажання, в нього є бажання йти від перемоги до перемоги. Отаких людей підшуковуємо.

YouTube video player

Для Умки це перше призове місце, але точно не останнє, переконаний власник Олександр. Вони і надалі планують представляти Україну, зокрема Черкащину, на міжнародній арені.

ОЛЕКСАНДР ЗГІБЛОВ, ВЛАСНИК СОБАКИ
Що дуже приємно, сильно приємно, те, що собака саме вирощена у нашому місті, в Черкасах, вирощена в Україні. Одна з найкращих в Європі, а може й у цілому світі.

 

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version