додому Новини Вісімдесят гросмейстерів змагатимуться на Черкащині

Вісімдесят гросмейстерів змагатимуться на Черкащині

0

Місто Золотоноша завершує останні приготування до третього Меморіалу імені Ісаака Болеславського, відомого гросмейстера родом із Золотоноші, інформує сайт Золотоноша. Міська рада та місцева шахова федерація виступили у ролі організаторів масштабного турніру, котрий збере 80 гросмейстерів з усіх регіонів країни. Змагатимуться шахісти з 1 до 5 червня у спортивному залі Золотоніської школи №3.

Турнір з призовим фондом у вісім тисяч гривень проводитиметься за швейцарською системою в 9 турів, з обрахуванням національного рейтингу. До участі в змаганнях допускаються шахісти з національним рейтингом не більше 2200. Місця учасників визначатимуть за найбільшою кількістю набраних очок.

За підсумками визначатимуть переможців турніру, також передбачені заохочувальні призи найкращим у рейтингу школярів, жінок, ветеранів і місцевих шахістів. Проживатимуть гості міста у гуртожитку Технічної школи на Шевченка 72.

Відповідальні за проведення – голова міськрайонної федерації шахів Віктор Грінько та фахівець зі спортивно-масової роботи Микола Строкань. Головний суддя змагань – Олег Городиський.

Як повідомляв сайт vikka.ua, юний фехтувальник із Черкас виборов "золото" всеукраїнського турніру.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version