додому Новини Вісім висновків із сесії Черкаської міської ради

Вісім висновків із сесії Черкаської міської ради

0

Емоції пройшли, а факти залишилися. Zmi.ck.ua виокремлює основні уроки із сесії Черкаської міської ради.

1. Життєва мудрість. Якщо лідер фракції "ПВД" Сергій Одарич відсутній на важливому заході, тоді слід чекати несподіванок і сенсаційних рішень, які будуть не за його сценарієм.

2. Загалом колишньому міському голові зарано кидати палити. В цьому, напевно, і переконаний депутат міськради від "УКРОПу" Михайло Бінусов.

3. Досвідченому фінансисту Наталії Джуган слід бути обережною, оскільки у неї публічно з’явився опонент, який назвав себе №1 у Черкасах.

4. Павло Карась був одним із депутатів чотирьох фракцій, що підписали коаліційну угоду, який і справді намагався не допустити затвердження цього складу виконкому. У хід пішли навіть безпрограшні аргументи у вигляді "криміналітет намагається захопити владу" і рівень знань української мови у Романа Буданцева. Хоча один в полі явно не воїн.

5. До речі, тепер всі Черкаси знають, що із української літератури у новообраного заступника міського голови була четвірка у школі.

6. Інша частина депутатського корпусу жодних коаліційних угод публічно не підписувала, однак це не завадило їй все ж отримати більшість у міськраді.  А Олександр Радуцький може потроху готуватися до другого "депутатського батьківства".

7. У Третій міській лікарні стане на одного пацієнта більше, оскільки міський голова відправив туди представника ВО "Черкащани", щоб той пройшов обстеження.

8. Бандити і корупція. Ці два поняття найбільше фігурували на позачерговій сесії Черкаської міської ради.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський депутат просить покарати головного лікаря за наклеп.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version