додому Новини Освіта «Він збирав людей довкола себе»: у черкаській школі відкрили пам’ятну дошку полеглому...

«Він збирав людей довкола себе»: у черкаській школі відкрили пам’ятну дошку полеглому на війні випускнику (ВІДЕО)

0

В одній із черкаських загальноосвітніх шкіл відкрили пам’ятну дошку, присвячену полеглому на війні випускнику. Повідомляє власний кореспондент ВІККА.

Володимир Мазуренко народився і виріс у Черкасах. Після школи здобув спеціальність кухаря. Строкову службу проходив у морській піхоті. Під час повномасштабного вторгнення був призваний до лав ЗСУ, служив на посаді старшого кулеметника у батальйоні Національної гвардії України. Поліг у бою на Харківщині.

Це цифровий пам’ятник, який допоміг створити проєкт «Спогади України». За к’юар кодом можна переглянути відео, яке розповідає про життя Володимира Мазуренка.

YouTube video player

ОЛЕНА МАЗУРЕНКО, ДРУЖИНА
Він любив життя. Він збирав людей навколо себе своєю енергією. Двері в нашому домі не зачинялися ніколи. Він лишив мені дуже багато спогадів і вдячна йому за ці спогади.

ВІКТОРІЯ БЛОЩАНЕВИЧ, ДИРЕКТОРКА ЧЕРКАСЬКОЇ ШКОЛИ
Дошка має надихати живих не складати руки і завжди пам’ятати якою ціною нам даний сьогоднішній день, можливість навчатися. Ми в своєму потоці щоденних клопотів іноді забуваємо про ті події, хоча ми й активно працювали цього року, щоб допомогти нашим солдатам, які там є.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version