додому Новини Черкащина Вилетів на "червоний": у Черкасах водій таксі врізався у бус

Вилетів на "червоний": у Черкасах водій таксі врізався у бус

0

У Черкасах на перехресті Байди Вишневецького та Благовісна сталася дорожньо-транспортна пригода. Подія трапилася 14 червня, о 21:30.

Про це у соцмережі повідомили очевидці події. Вони й викликали "швидку" та патрульних.

За попередньою інформацією, таксист на "Daewoo Lanos" порушив правила дорожнього руху та проїхав перехрестя на "червоний". У цей час від врізався у мікроавтобус "Volkswagen Transporter".

У коментарі сайту vikka.ua речниця Патрульної поліції Черкаської області Зоя Вовк підтвердила інформацію про подію. Вона зазначила, що на місце події було викликано рятувальників. Оскільки з легковика було відчутно різкий запах газу. На місці працював слідчий по ДТП. У свідків події було відібрано пояснення та передано слідчому.

Окрім цього, речниця Обласного центру екстреної допомоги Ірина Назарок прокоментувала: диспетчеру надійшов виклик про постраждалу жінку, (пасажирку таксі – ред.). Однак, по прибуттю на місце було встановлено, що постраждав 23-річний водій таксі. У нього діагностували закриту черепно-мозкову травму та травму носа. Після наданої допомоги він від госпіталізації відмовився.

Як повідомляв сайт vikka.ua, під час ДТП у Черкасах постраждали четверо осіб.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version