додому Новини Відділення веслування Дахнівки відзначило 40-річний ювілей

Відділення веслування Дахнівки відзначило 40-річний ювілей

0

40-річний ювілей з дня відкриття відзначило відділення веслування мікрорайону "Дахнівський", яке діє при загальноосвітній школі № 29. За роки існування вихованці секції ставали неодноразовими переможцями змагань місцевого, всеукраїнського та міжнародного рівнів. 
 
Як зазначив директор школи Олександр Деркач, і серед нинішніх, і колишніх учнів закладу є чимало тих, хто досяг вагомих результатів у спорті: дзюдоїсти, тенісисти, спортивні орієнтувальники. Однак найбільше відзначаються саме веслувальники. "Батько" Дахнівської школи веслування  – тренер відділення Кравчук Анатолій Іванович. Саме він у 1974 році відкрив на базі "Хімік" секцію, яка працює і дотепер. Він не лише тренує хлопців, але й виховує особистості.
 
 
– Анатолій Кравчук – справжній педагог, людина, яка вкладає душу у своїх вихованців, розвиває їх не тільки фізично, а й духовно, – зазначає член Національного олімпійського комітету України Андрій Більда. – Чимало хлопців мікрорайону, які не знали, куди спрямувати свою енергію, пішли займатися веслуванням до Анатолія Івановича. Вони досягли значних успіхів як у спорті, так і в житті, стали відомими людьми, фахівцями своєї справи. Я бажаю кожному дахнівчанину долучатися до занять тим видом спорту, до якого є хист. Адже саме спорт навчає долати життєві труднощі, бути сильними і досягати успіхів у житті. 
 
Андрій Більда подарував школі № 29 комплект м`ячів для футболу, баскетболу і волейболу, а також волейбольну сітку для залучення та зацікавлення ще більшої кількості учнів до активного способу життя. 
 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version