додому Новини Від "Вільних демократів" балотуватиметься юристка, що повернула "Ювілейний" парк

Від "Вільних демократів" балотуватиметься юристка, що повернула "Ювілейний" парк

0

Чергову трійку кандидатів від Партії вільних демократів представили в соціальних мережах.

Так, у міську раду від команди Одарича балотуватиметься чинна депутатка Наталія Даньковська. Вона є адвокатом і керівником "Офісу реформ". Наталію Даньковську жителі Черкас двічі обирали депутатом Черкаської міської ради. Працювала юристом в міськвиконкомі, до цього на "Черкаському ДОЦі". При безпосередній участі Наталії Даньковської міській владі вдалося повернути у власність громади такий стратегічний об’єкт, як черкаський аеропорт. Свого часу його було передано в довгострокову оренду на 49 років. Інвестор замість того, щоб вкладати кошти, витягав з летовища "останні соки".

Завдяки вчасному юридичному втручанню через суд вдалося повернути аеропорт у власність міста. Наталія допомогла повернути у міську власність найбільший черкаський парк "Ювілейний", який на той час називався "50-річчя Жовтня". У 1995 році рішенням виконавчого комітету за мерства Володимира Олійника паркова зона була передана в оренду приватному підприємству. Повернути парк вдалося лише у 2007 році. Тепер він став окрасою міста. Тут полюбляють проводити свій вільний час більшість містян і гостей Черкас.

Також від ПВД балотуватиметься освітянка Олена Саєнко. Вона є директором Черкаської вечірньої школи – єдиного закладу такого типу в області. Має дві вищі освіти: економічну та педагогічну. Тривалий час працювала вчителем математики в школі № 24.

Балотуватиметься від ПВД і Юлія Погостинська. Юлія з дитинства професійно займається гімнастикою. У 13 років отримала звання кандидата у майстри спорту зі спортивної гімнастики та майстра спорту з художньої. Головне завдання Юлії – звести в Черкасах сучасний зал для занять гімнастикою.

Як уже повідомляв сайт vikka.ua, від ПВД балотуються директор КП "Дирекція парків" Микола Бондаренко, юристка Любов Ропало, директор підприємств "Сідвін", "Мехрембуд"Василь Соломаха.

Раніше в соцмережах уже повідомили про балотування від ПВД юриста Миколи Кудрявцева, освітянки Альону Цегвінцеву та медика Дмитра Воропая.

Також з команди Одарича йтимуть головний лікар Другої поліклініки Олег Роскопін, юрист, старший викладач Черкаського факультету Національного університету "Одеська юридична академія" Сергій Джолос, професор Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту Микола Шкарабура.

Крім того, знову балотуватиметься чинний депутат, директор МІРЦу Олег Ліходькін, тренер із боксу Максим Шадловський, секретар комітету самоорганізації "Благовісний" Тетяна Чорнобіль.

Також від ПВД підуть захисник Донецького аеропорту Сергій Галян, директор "ТЕМПу" Олександр Згіблов, методист департаменту освіти міськради Володимир Крижанівський.

З цієї ж команди балотуватимуться чинний депутат Володимир Гриценко, завідувач дитячого садка № 78 (вул. Вербовецького, 38), голова "Асоціації керівників дошкільних навчальних закладів м. Черкаси" Ірина Борісова, директор і власник компанії "Вторинка" Сергій Гуртовий.

Нагадаємо, "Батьківщина" також оприлюднила потенційний список до обласної ради. Крім того, вже відомий кандидат від "Самопомочі" в мери.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version