додому Новини Черкаси Вечеряємо: хек під соусом від Сергія Сухіна

Вечеряємо: хек під соусом від Сергія Сухіна

0

Заступник директора підприємства «Гладкий» Сергій Сухін поділився смачним і недорогим рецептом приготування хеку. Все просто, смачно і не дорого, зазначив він. По часу займає не більше 30 хвилин.

Інгредієнти:

Хек – 2-3 штуки

Кукурудзяний крохмал – 200 гр

Сіль за смаком, під час маринування

Спосіб приготування:

Хек порізати на шматочки, маринувати у соусі протягом 5 хвилин.

Посипати кукурудзяним крахмалом і на розігріту  сковороду з кукурудзяною олією викласти хек.

Обсмажуємо з кожного боку до рум’яної скоринки на середньому вогні

Подаємо з любов’ю

Насолоджуємося

У попередньому дописі сайт vikka.ua розповідав про рецепт грузинського хачапурі від олега Скалька

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version