додому Новини Вчителя з Черкащини за жорстоке поводження з учнем звільнять або винесуть догану

Вчителя з Черкащини за жорстоке поводження з учнем звільнять або винесуть догану

0

Службове розслідування ще не завершено й наразі ускладнюється через те, що вчитель пішов на лікарняний. Про це Zmi.ck.ua повідомив начальник управління освіти і науки Черкаської ОДА Валерій Данилевський.

Нагадаємо, у мережі повідомили про те, що вчитель історії Звенигородської школи жорстоко повівся з учнем 6 класу.

"Ситуація набула резонансу. Це стрес і для дитини, і для педагогічного працівника. У нього виникли проблеми зі здоров’ями і він наразі у лікарні. Без його офіційних пояснень ми не можемо мати об’єктивних висновків. Щойно він вийде з лікарні, ми візьмемо пояснення в нього і тоді будуть офіційні висновки відділу освіти", – зазначив Валерій Данилевський.

Водночас начальник управління впевнений, що на пояснення не доведеться чекати місяць чи півроку, мовляв, в інтересах вчителя якнайшвидше розібратися у ситуації.

У разі доведення вини педагога, покарання визначатиме районний відділ освіти, який є роботодавцем вчителя. В цьому випадку передбачається дисциплінарне покарання, адже учень не отримав тілесних ушкоджень і немає підстав для відкриття кримінального провадження. Тому вчителю загрожує догана або звільнення.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські школярі можуть безкоштовно навчатися програмування.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version