додому Новини Вчителя із Маньківщини нагородили премією Верховної Ради України

Вчителя із Маньківщини нагородили премією Верховної Ради України

0

8 грудня депутати ВРУ ухвалили Постанову "Про присудження щорічної Премії Верховної Ради України педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів". Про це повідомляють у прес-службі Черкаської облради.

Відповідно до Постанови за особливі успіхи у здійсненні навчання та виховання учнів, вихованців й слухачів, серед інших освітян країни, премію присудили учителю географії Іванківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Маньківської районної ради Іщенко Олені Олександрівні.

Працює Олена Іщенко вчителем географії Іваньківської школи із 2007 року, відзначається високим рівнем професійної підготовки, освоєнням та впровадженням у власну практику нових педагогічних технологій. Вчитель є вмілим організатором науково-дослідницької діяльності учнів: впродовж 2010-2015 років її вихованці здобули 11 призових місць на всеукраїнських і регіональних конкурсах та олімпіадах.

У 2014 році – переможець районного та обласного етапів конкурсу "Учитель року – 2014" у номінації "Географія", увійшла в десятку найкращих учителів-географів України на Всеукраїнському етапі Конкурсу. У цьому ж році стала лауреатом обласної премії ім. О.А. Захаренка.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Президент відзначив державними нагородами черкащан/

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version