додому Новини Вбивство вітчима жінка намагалась видати за самогубство (ФОТО, ВІДЕО)

Вбивство вітчима жінка намагалась видати за самогубство (ФОТО, ВІДЕО)

0

Жінка вбила свого вітчима та намагалася приховати свою причетність до злочину вигадавши історію про самогубство. За це їй загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це інформують у прес-службі обласного управління МВС.

Правоохоронцям про трагедію повідомила 55-річна місцева жителька. У дачному будинку, який знаходиться в одному із сіл району, вона виявила мертвим свого чоловіка. На тілі господаря було виявлено колото-різану рану в районі живота, а на голові – слід від нанесення удару тяжким предметом.

Дружина з донькою розповіли правоохоронцям, що останнім часом чоловік часто з ними випивав і не раз висловлював наміри покінчити життя самогубством. Однак, під час допиту у міліції зловмисниця зізналася у скоєному.

За словами начальника Смілянського міськвідділу міліції Володимира Зубенка, слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмисниці обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Триває досудове розслідування.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version